avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... sunt chemat la procuratura pentru semnare de acte false
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

sunt chemat la procuratura pentru semnare de acte false

domnule avocat ma scuzati ca va deranjez din nou.eu nu-mi permit sa-mi iau un avocat deoarece sunt somer si daca nu ma prezint la procuratura ce se poate intampla dupa ?politia mi-a zis sa ma prezint singur fara niciun avocat.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:46, 25 Februarie 2011
daca nu va prezentati va poate da amenda si aduce cu mandat. daca va duceti fara avocat, sa fiti atent la ce declarati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie tribunal militar MonaLili MonaLili citat ca parte vatamata daca trebuie sa ma prezint si ce se intampla daca nu ma prezint la proces deoarece am refuzat sa dau in judecata persoana respectiva (vezi toată discuția)
Sunt chemat ca martor intr-un proces penal dar nu sunt in tara Alexxander1986 Alexxander1986 Buna ziua, sunt chemat ca martor in un proces penal Maine dar nu sunt in Tara. Am Mai fost citat in trecut dar nu m-am presentat tot din acelasi motiv. O ... (vezi toată discuția)
Urgent va rog Victoria29 Victoria29 Buna ziua,s.a facut o plangere penala impotriva mea in urma cu aprox. o luna si jumatate,am angajat un avocat intre timp pt. aparare,astazi am fost sunata de ... (vezi toată discuția)