avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Obiectul actiunii-Discriminare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Obiectul actiunii-Discriminare

Nu sunt din Bucuresti,domiciliul il am in alt judet.Insa firma are sediul in Bucuresti.Unde se judeca un proces care are cauza :Discriminarea profesionala?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:18, 25 Februarie 2011
Cererea se solutioneaza de catre instanta judecatoreasca competenta in a carei circumscriptie teritoriala isi are domiciliul sau resedinta salariatul, respectiv la sectia/completul pentru conflicte de munca si drepturi de asigurari sociale din cadrul tribunalului sau, dupa caz, instanta de contencios administrativ.

Cererea trebuie depusa intr-un termen de cel mult un an de la data savarsirii faptei.

Ultima modificare: Vineri, 25 Februarie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
Deci ,daca firma are sediul in Bucuresti,eu trebuia sa depun cererea la Tribunalul Bucuresti? sau la Tribunalul care tine de domiciliul meu?Multumesc inca o data.
Cu scuzele de rigoare, am editat mesajul anterior ... este vorba de Tribunalul de la domiciliul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Discriminare si hartuire Andrioaiei Ciprian Andrioaiei Ciprian In ce conditii as putea sa dau in judecata angajatorul care m-a supus la hărțuire si discriminare ? (vezi toată discuția)
Hartuire? tabibita tabibita In institutia noastra exista un sef de serviciu administrativ care ne fotografiaza gunoiul, inregistreaza pe ascuns conversatiile cu un reportofon, emite ... (vezi toată discuția)
Hartuirea morala la locul de munca lili20102010 lili20102010 la ce instanta trebuie sa apelez pentru a reclama hartuirea morala la locul de munca? cea civila sau dreptul muncii?mentionez ca vrea sa reclam persoana care ... (vezi toată discuția)