avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cumul pensie de urmas - salariu
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cumul pensie de urmas - salariu

buna ziua! primesc o pensie de urmas. De o luna m-am angajat am un salariu pe cartea de munaca de 1220 ron, in mana iau 850 ron, iar pensia este de 350 ron. As vrea sa stiu daca e legal sa mai primesc aceasta pensie ca am inteles ca de la 01.01.2011 indiferent de venit o sa primesc aceasta pensie VA ROG SA=MI RASPUNDETI CA SA STIU CE AM DE FACUT MULTUMESC!!!!!
Ultima modificare: Vineri, 25 Februarie 2011
georgiannaa, utilizator
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:40, 27 Februarie 2011
:) multumesc foarte mult!!! m-am linistit acum, nu stiam ce sa fac m-am gandit ca e salriu mare si nu mai pot beneficia! Am auzit pareri si pareri si nu stiam ce am de facut MULTUMESC MULT!!!!
Am si eu o intrebare: daca am avut pensie si apoimi-au sistat-o, dosarul ramane valabil sau trebuie sa fac din nou toate actele? in iulie 2010 mi-au sistat pensia de urmas pentru ca m-am angajat. multumesc!
1. In 2010 era alta lege (nr.19/2000).
2. Acum puteti cumula pensia de urmas cu alt venit, indiferent de cuantumul acestuia.
3. Mergeti la Casa de Pensii si solicitati repunerea in plata a pensiei de urmas (daca aveti pana in 26 de ani si sunteti studenta).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas deeariri deeariri Va rog sa-mi spuneti daca in cazul in care ma angajez in timpul anului 4 de facultate cursuri la zi - buget, mai pot primi pensia de urmas dupa tatal decedat. ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas si angajare. danciuvaleria danciuvaleria Buna seara.Sunt studenta in anul II,am 22 de ani si am pensie de urmas de la tatal meu de 400 de lei.Ma pot angaja pe un salariu de 700 de lei si sa iau si ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas ZIMTAALI ZIMTAALI As dori sa stiu daca s-au facut modificari la legea 263/2010, art.118, care prevedea faptul ca copilul care beneficeaza de pensie de urmas pot cumula si alte ... (vezi toată discuția)