vreau sa intreb... o fosta cunostinta,tot ma hartuieste,ca sa i dau 100 euro.. pe care mi ia dar nu stiu cind...vine la mine la lucru,unde lucrez, azi a fost si la mine acasa,si ma prins de haine,de fapt in casa mea. mentionez ca nu are nici o dovada,nu stiu de ce tot insista?asa poate oricibne sa pretinda ca i sint dator? pot sa fac o plangere la politie?sau sa i marchez 100 euro ,si cind dau banii politia sa fie acolo?
Aveti sa-i restituiti acesti bani? cand afirmati ca nu are nicio dovada, la ce fel de dovada faceti referire, cumva la faptul ca ,desi v-a imprumutat acesti bani, nu detine niciun inscris?
Pentru ce anume sa-i marcati banii, va ganditi sa-i organizati un flagrant?
Daca nu aveti sa-i resittuiti acesti bani , iar persoana a easta va ameninta, puteti sa depuneti plangere la politie ,fiindca presupun ca hartuirea aceasta presupune si amenintare.
odata,acum 2 ani i am cerut bani,300 euro,mi a dat,si dupa 4 luni,i am inapoiat. acum ea zice ca mai trebuie sa i da 100 euro. mentionez ca nu am facut nici un act.presupun ca e hartuire,din moment ce tot sustine sa i dau,si ma si ameninta ca mi sparge masina....asa daca tot i as da,ar cere mereu,daca vede ca tine treaba... da,as marca 100 de euro, si cind vine sa ia banii, sa vina si politia.... cred, nu stiu... nu am avut de a face cu asa ceva
Aveti si martori ca va ameninta? daca da, depuneti plangere si vedeti ce rezolvati.Poate ca persoana doreste dobanda la acei bani.
In orice caz, cand inapoiati banii imprumutati, cu alta ocazie , faceti un inscris unde imprumutatorul sa semneze ca i-a primit.
pai,vine la mine la magazin,unde lucrez,si urla. dar nu am ce sa i dau... adica ea poate sa vina atunci in fiecare saptamana,sa spuna ca mai trebuie sa i dau. nu e nici o dobanda,nu am semnat nimic...ce ar fi daca si eu m as tot duce la cineva,sa tot cer bani ,chipurile ca e dator? se poate una ca asta?