avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... certificat medico-legal
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

certificat medico-legal

daca o persoana este batuta pe strada de 2 indivizi...ii da sangele pe nas...dar nu prea tare...si victima nu are nici o zi de spitalizare...decat cateva julituri poate si vanatai...cei 2 agresori au vreo sansa sa fie chemati in instanta sau sa plateasca vreo amenda?

Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 17:23, 26 Februarie 2011
faceti plangere la parchet sau la politie, pentru infractiunea de lovire sau alte violente si este posibil sa fie trimisi in instanta daca sunt si martori.
important este sa se depuna plangere iar partea vatamata sa scoata certificat medico-legal.
succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat medico-legal - loviri si alte violente AlexMitrea AlexMitrea daca o persoana este batuta pe strada de 2 indivizi...ii da sangele pe nas...dar nu prea tare...si victima nu are nici o zi de spitalizare...decat cateva ... (vezi toată discuția)
Certificat medico-legal AlexMitrea AlexMitrea daca o persoana este batuta pe strada de 2 indivizi...ii da sangele pe nas...dar nu prea tare...si victima nu are nici o zi de spitalizare...decat cateva ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala ? cum se procedeaza. ceoby ceoby Salut Doresc si eu un sfat in urmatoarea speta. Eu sunt jurist cu licenta, nu am practicat niciodata. Vreau sa stiu daca il pot reprezenta pe fratele meu ... (vezi toată discuția)