buna!v-as ruga daca puteti sa ma ajutati cu un raspns:am dat in chirie un apartament,primele 2 luni a platit, apoi imi spune ca a ramas fara job si e in proces cu angajatorul,au trecut alte 2 luni si nu "are" de unde sa plateasca.Are o masina care i-am propus sa o vanda sa ma plateasca.pot face un contract cu ea la un notar ,ca in cazul in care pana la o anumita data nu imi plateste, sa iau masina?mentionez ca nu am declarat apart pentru dat in chirie.ce ma sfatuiti?multumesc
Cum adica nu ati declarat? Adica nu aveti contract inregistrat la Fisc?
Atunci, daca asta e situatia, e cam nasol... Adica trebuie sentinta de evacuare pentru a-i scoate de acolo... in plus, ei va pot reclama ca nu le-ati incheiat contract, evaziune fiscala...
Nu e tocmai floare la ureche sa nu inchei contract!
multumesc de raspuns!stiu ca e situatia nu e tocmai roz dat fiind faptul ca nu am facut nici un contract...dar vroiam sa stiu daca in situatia de fata pot face ceva!
multumesc!!!
Actiune in evacuare... Le faceti o notificare in care precizati ca daca nu incheie contract in perioada de ... si nu il respecta, incepand cu data de ... vor fi actionati in instanta.
Apoi, actiune in evacuare.