avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... nu mi se plateste chiria!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

nu mi se plateste chiria!

buna!v-as ruga daca puteti sa ma ajutati cu un raspns:am dat in chirie un apartament,primele 2 luni a platit, apoi imi spune ca a ramas fara job si e in proces cu angajatorul,au trecut alte 2 luni si nu "are" de unde sa plateasca.Are o masina care i-am propus sa o vanda sa ma plateasca.pot face un contract cu ea la un notar ,ca in cazul in care pana la o anumita data nu imi plateste, sa iau masina?mentionez ca nu am declarat apart pentru dat in chirie.ce ma sfatuiti?multumesc
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 18:47, 25 Mai 2008
tiramis2002 a scris:

mentionez ca nu am declarat apart pentru dat in chirie.ce ma sfatuiti?multumesc

Daca nu ati declarat chiria cum vreti sa faceti contract la notar??
Cum adica nu ati declarat? Adica nu aveti contract inregistrat la Fisc?
Atunci, daca asta e situatia, e cam nasol... Adica trebuie sentinta de evacuare pentru a-i scoate de acolo... in plus, ei va pot reclama ca nu le-ati incheiat contract, evaziune fiscala...
Nu e tocmai floare la ureche sa nu inchei contract!
multumesc de raspuns!stiu ca e situatia nu e tocmai roz dat fiind faptul ca nu am facut nici un contract...dar vroiam sa stiu daca in situatia de fata pot face ceva!
multumesc!!!
Pai acum ai aflat ca nu se poate face nimic. Ba mai mult din reclamant poti deveni inculpat.
Actiune in evacuare... Le faceti o notificare in care precizati ca daca nu incheie contract in perioada de ... si nu il respecta, incepand cu data de ... vor fi actionati in instanta.
Apoi, actiune in evacuare.

Alte discuții în legătură

Reziliere contract de inchiriere bf03 bf03 Sunt proprietarul unui imobil pe care am dat in chirie unei firme care are in prezent si sediul social pe adresa respectiva. De 4 luni nu si-a achitat ... (vezi toată discuția)
Pasi de urmat in vederea evacuarii unui chirias rau platnic. biliargiul biliargiul Buna ziua. Anul trecut am dat imprumut unei doamne suma de 32000e, am facut un contract de imprumut cu garantie ipotecara, garantia fiind o garsoniera. Doamna ... (vezi toată discuția)
Evacuarea din case nationalizate redobandite de fostii proprietari monicadicu monicadicu buna, sunt monica! locuiesc in timisoara, intr-un apartament dintr-o casa nationalizata. urmasii proprietarului au castigat in instanta casa, si au vanduto. ... (vezi toată discuția)