avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Retinere permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Retinere permis

am fost oprit de politie. Am fost testat cu etilotestul (0.62). Mi.sa recoltat si prob biologica( sub 0.8). Am sub un an de cand am sustinut examenul pentru obtinerea permisului. Intrebarea: Ce mi.se poate intampla?
Cel mai recent răspuns: alexandrubogdan , utilizator 12:23, 28 Februarie 2011
Curioase valori ale alcoolemiei.Daca la etilotest rezultatul a fost 0,62 in sange trebuia sa fie in jurul valorii de 1,30.Este ceva suspect la mijloc.
Va inteleg curiozitatea. Era doar o intrebare! Imi puteti raspunde??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere sub influenta bauturilor alcoolice RobertBenghia RobertBenghia Buna ziua! Astazi, 28.05.2017, am fost oprit dimineata la ora 2 de un echipaj de politie si testat cu aparatul etilotest. Am avut o concentratie 0,72. Am fost ... (vezi toată discuția)
Am condus fiind sub influenta alcoolului. dosar penal sau nu? bobysb bobysb Buna ziua,ma adresez si eu acestui forum ptr ca nu sunt la curent cu faptele de acest gen. Am fost implicat intr-un accident rutier soldat cu pagube materiale ... (vezi toată discuția)
Luat permis pentru alcool! lidicut lidicut Daca mi se retine permisul pentru alcool,in etilotest a iesit pesate o,4,nu este un termen pana cand trebuie sa primesc un raspuns? (vezi toată discuția)