avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... renovare apartament - ce ore de liniste trebuie ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

renovare apartament - ce ore de liniste trebuie respectate?

Buna ziua! Am de gand sa-mi renovez apartamentul. Toata procedura dureaza aproximativ o luna.
Va rog sa ma invatati cum sa procedez ca sa fie totul perfect legal!
Adica, am inteles ca trebuie sa afisez pe usa de la intrare in bloc perioada pe care se realizeaza lucrari. Apoi, nu stiu care sunt orele care trebuie respectata linistea, cumva 14-17?
Altceva?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 14:18, 3 Martie 2011
vizyualizati si legea 153 pe 2010 cu privire la acest aspect dar ,in general

programul de liniste se stabileste in adunarea generala a asociatiei respective.

si acesta trebuie respectat.

Ultima modificare: Luni, 28 Februarie 2011
ContSters189595, utilizator
Legea 153/2010 modifica legea 61/1991.
Aceasta a fost republicata in MO 77 din 31 ianuarie 2011
[ link extern ]
Daca asociatia nu are aprobat propriul program de liniste, atunci acesta este 22-8 si 13-14, conform Legii 61/1991, republicata in MO 77 din 31 ianuarie 2011.
Si daca asociatia are stabilit propriul program de liniste, care este mai mare decat cel prevazut in L 61/1991 republicata (ex: 14-17), se aplica cel al asociatiei?
:offtopic:
Depinde de bunul-simt al omului, ca pedepse nu se pot aplica!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburarea linistii - interval orar Larisa-Lory Larisa-Lory Exista in legea asociatilor de proprietari stipulat intervalul orar in care sa nu se faca lucrari de reabilitare in apartament.? Daca da as dori sa stiu legea ... (vezi toată discuția)
Pentru renovarea unui apartament am nevoie de autorizatie? ella84 ella84 Buna ziua, De curand mi-am cumparat un apartament si am inceput sa il renovez din temelii. am dat jos toata gresia si faianta pe care o avea fostul proprietar ... (vezi toată discuția)
Program de liniste geneva geneva Exista cadru legislativ pt reglementarea orelor de liniste in bloc? Daca da, care este? Dar pentru proprietarii care detin caini si trebuie sa achite o cota ... (vezi toată discuția)