avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Refacturarea utilitatilor, emise in numele ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Refacturarea utilitatilor, emise in numele proprietarului, in baza contractului de inchiriere intre proprietar persoana fizica si chirias persoana juridica.

O intrebare: Cum se trec in contabilitatea chiriasului si ce trebuie sa contina facturile emise de furnizorul utilitatilor si retrimise de catre proprietar persoana fizica, chiriasului persoana juridica, conform contractului de inchiriere a spatiului locativ?
As dori sa aflu si baza legala pentru aceasta operatiunedin punct de vedere fiscal.
Va multumesc.
Ultima modificare: Luni, 28 Februarie 2011
JORIDA, utilizator

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere de spatiu intre firma si pers fizica adina m adina m Societatea mea a inchiriat un spatiu comercial de la o persoana fizica. Cum imi inregistrez in contabilitate cheltuielile cu energia electrica avand in vedere ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma: inregistrarea facturilor de utilitati daca spatiul este inchiriat ElenaComanescu ElenaComanescu Buna sera, Am si eu rugamintea sa imi spuneti cum se procedeaza cu facturile de utilitati daca noi am inchiriat un spatiu cu contract si facturile de ... (vezi toată discuția)
Emitere factura de asociatie proprietari pentru cheltuieli intretinere dan_crihan dan_crihan Suntem o asociatie de proprietari, in care unul din proprietari este persoana juridica. Acesta a inchiriat apartamentul unei alte persoane juridice, ca ... (vezi toată discuția)