avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice DALI sau Studiu de fezabilitate?
Discuție deschisă în Achiziţii publice

DALI sau Studiu de fezabilitate?


Care sunt consecintele daca s-a contractat si executat un Studiu de fezabilitate pentru reabilitarea unui drum si nu a fost contractata Documentatia Avizare a Lucrarilor de Interventie, asa cum prevede HG 28/9 ianuarie 2008?
poate fi socotit nul Studiul de fezabilitate?

Alte discuții în legătură

Valabilitate studiu de fezabilitate adevar2014 adevar2014 buna problema este urmatoarea in anii 2010-2011 s-a facut un studiu de fezabilitate pentru masura 322 asfaltare drumuri , si din x motive nu s-a realizat ... (vezi toată discuția)
Tipuri cheltuieli din capitolul de proiectare si inginerie din devizul general - obiective de investitii si lucrari de interventie Razvandvl Razvandvl Ce tipuri de cheltuieli sunt incluse in capitolul de Proiectare si Inginerie din Devizul General pentru obiective de investitii si lucrari de interventie si ... (vezi toată discuția)
Elaborare studiu de fezabilitate - jud. prahova basilmir basilmir Buna ziua, Suntem o primarie si vrea sa construim un dispensar in comuna. Ne trebuie o firma care sa realizeze studiul de fezabilitate. Ce firme pot realiza ... (vezi toată discuția)