avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa postului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa postului

Va rog sa ma ajutati cu urmatoarele fise de post
SEF ECHIPA DOCHERI COR 835002
DIRECTOR ADJUNCT SOCIETATE COMERCIALA COR 121005.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: mireloi , utilizator 12:12, 1 Martie 2011
Vezi ca in partea dreapta jos a paginii este o rubrica "Documente utile" - cauta si acolo, a doua fisa precis o gasesti, dar prima ...
---

Pentru docher, descarca de aici: [ link extern ]
Tot acolo cauti si cealalta fisa.

Nu am gasit nicaieri sef echipa docheri. Dar aici gasesti un standard ocupational:
[ link extern ]
Poate iti vine vreo idee, luind prin comparatie cu ce trebuie sa contina fisa postului si cam ce stii ca trebuie sa faca un sef de echipa.
Ultima modificare: Luni, 28 Februarie 2011
Elena Perianu, Traducator autorizat
Multumesc frumos pentru ajutor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajati 8 clase ContSters159916 ContSters159916 Buna ziua, Ma intereseaza si pe mine coduri cor pentru a incadra in munca persoanele cu 8 clase. Daca imi puteti da o lista cu ocduri cor pt care sunt ... (vezi toată discuția)
Angajare director executiv cirsteaioana cirsteaioana Buna ziua, Trebuie sa angajam pe functia de director executiv in firma de paza. Va rog sa ma ajutati cu codul COR( nu am gasit) si fisa post. Multumesc. (vezi toată discuția)
Fisa post operator suport tehnic divinenrg divinenrg Buna ziua, Am nevoie va rog de fisa postului pentru \"operator suport tehnic pentru servicii de comunicatii electronice\",cod COR 312208 si \"operator ... (vezi toată discuția)