avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Ipoteca dubla
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Ipoteca dubla

Buna ziua,
As vrea sa ma lamuriti in situatia de mai jos:
Eu cu sotia mea vrem sa "refinantam" un credit pe societate la care suntem garanti cu un alt credit care vrem sa luam pe numele nostru deci un credit de nevoi cu ipoteca prin a rambursa inapoi creditul pe firma integral cu cel nou luat pe numele nostru.
M-am deplasat la banca si mi-au zis ca deoarece eu sunt acum proaspat angajat nu pot lua credit, trebuie sa astept vreo 8-10 luni sa am continuitate, dar sa ia sotia mea o parte a sumei dorite deoarece ea are continuitate in carnetul de munca cu ipoteca pe casa noastra, urmand ca eu sa-mi iau la randul meu una dupa o perioada de lucru tot de nevoi personale si cu ipoteca pe aceiasi casa.
Intrebare:se poate lua 2 credite cu ipoteca care sa fie garantate cu acelasi imobil si cum?

Alte discuții în legătură

Cum obtin acordul bancii pt a cumpara un apartament ipotecat. marius71 marius71 Buna ziua! Ma confrunt cu o problema foarte delicata. Socrii mei au luat un imprumut pt care au girat cu apartamentul. Acum eu si sotia dorim sa facem ... (vezi toată discuția)
Nu mai pot plati banca margareta_71 margareta_71 Buna ziua, Am avut doua credite la banca, credite de nevoi personale cu ipoteca pe un apartament si celelalt pe un teren extravilan. Creditul cu ipoteca pe ... (vezi toată discuția)
Executare silita NicolaeB24 NicolaeB24 Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea situatie: In ideea de a ajuta un \"prieten X\" am contractat un credit pentru nevoi personale de la o banca garantat cu ... (vezi toată discuția)