avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Un an cu suspendare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Un an cu suspendare

In 18 Feb.2010 pentru o infractiune la regimul circulatiei comisa in 2009 se primeste condamnare un an cu suspendare.Pe 23 Martie 2010 aceeasi persoana primeste cinci ani inchisoare cu apel pt o alta presupusa fapta.Dupa apel si eventual mai departe daca va primii condamnare si pt a doua fapta se adauga si a doua,care a trecut cu 18 Feb 1010?? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:08, 1 Martie 2011
Inteleg ca cele doua fapte sunt concurente.
Pedepsele se vor contopi.Nu veti executa 6 ani.Se poate aplica un spor la pedeapsa de 5 ani cu ocazia contopirii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contopire pedepse in noul cod penal IoanaBarbu45 IoanaBarbu45 Pe fond ,nepotul meu a fost condamnat in 2004 la 18 inchisoare pentru talharie(o situatie gresit interpretata de instanta,victima fiind concubina nepotului ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa concurs infractiuni pauldorin87 pauldorin87 in anul 2010, 2 condamnari cu suspendare.una 1 an susp si alta 3+5 ani supraveghere. inainte de a fi definitiva hotararea,are loc o alta fapta de furt ... (vezi toată discuția)
Rezultatul contopirii executare mezgageza mezgageza daca instanta descopera ca am mai multe pedepse cu suspendare contopeste din oficiu? voi fi citat sau intr o zi aflu ca am o pedeapsa cu executare si au emis ... (vezi toată discuția)