avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Prelungire valabilitate sediu social si punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Prelungire valabilitate sediu social si punct de lucru

Buna ziua!

Va rog sa ma ajutati intr-o problema. Doresc sa suspend activitatea unei firme. Am cerut un certificat constatator din care reiese ca are sediul expirat. Puctul de lucru este declarat la sediul social. Cum ar trebui sa sune hotararea AGA? "..........hotaraste prelungirea sediului social si a punctului de lucru pe o perioada de 5 ani incepan cu data de 01.03.2011"

Trebuie sa depun ci extras CF?
Cel mai recent răspuns: IMR BUSINESS CONSULTING , Consilier juridic 18:22, 30 Iunie 2014
Valabilitatea sediului este legata de termenul de valabilitate al contractului incheiat pentru acesta (de comodat, de inchiriere, etc). Nu este suficienta Hotararea AGA..

Aveti nevoie sa faceti un act aditional de prelungire al contractului, sau un nou contract.
In contract scrie ca se reinnoieste automat in cazul in care une din parti nu alege sa-l denunte. Nu este ok?
Intr-adevar, aceasta formulare este foarte des utilizata, dar Registrul Comertului nu o ia in considerare.

Aveti nevoie de un act aditional sau un nou contract.
Ok. Acum am inteles de ce apare sediul expirat. Eu depusese contractul in forma descrisa mia sus. Inseamna ca Registrul a luat in ocnsiderare doar primul an de la data semnarii contractului.
Multumesc
Buna ziua!

Imi puteti spune daca o firma ce are activitatea suspendata mai poate avea contraoale de la Garga Financiara, ITM, Garda de Mediu, Primarie etc.

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Sediu social just.rain just.rain Daca o firma isi muta sediul social dintr-un birou in altul, dar la aceeasi adresa (in aceeasi cladire), trebuie facute formalitati suplimentare (hot aga), sau ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat expirat danye danye Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati cu cateva informatii. Contractul de comodat in baza caruia firma are sediu social, a expirat in octombrie 2008 iar la ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract comodat sediu social Jan2012 Jan2012 Buna ziua, Am un SRL pentru al carui sediu social am incheiat un contract de comodat pe o durata de 1 an dar exista si mentiunea ca se prelungeste automat in ... (vezi toată discuția)