avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... PENSIE MINOR VENITURI DIN MISIUNE KOSOVO
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

PENSIE MINOR VENITURI DIN MISIUNE KOSOVO

In urma unei relatii inafara casatoriei am un copil minor in varsta de 7 ani. Tatal a recunoscut copilul, insa nu a contribuit la cresterea lui, nu are relatii de nici un fel cu copilul. Eu am o actiune depusa ptr. Incredintare minor din aprilie 2010. Instanta a facut demersuri si ptr. dreptul copilului la o Pensie de intretinere din partea tatalui, desi eu nu am avut nici un fel de pretentii in aceasta privinta, din cauza agresivitatii tatalului. El a activat din dec. 2006 pina in dec 2010 in misiunea EULEX din Kosovo, iar in tara el este angajat la IGPR- BUCURESTI. Cum se calculeaza pensia ptr. minorul meu? Tatal a intrat in panica deoarce crede ca este o hartuiala din partea mea, si ca i se iau si din veniturile dobindite in Kosovo.La dosar s-au primit veniturile din tara :martie 2010 - 3996 lei;
aprilie 2010 - 4009 lei;
mai 2010 - 4008 lei;
iunie 2010 - 4008 lei;
iulie 2010 - 3079 lei;
august 2010 - 2985 lei
Doresc un raspuns cat mai urgent!!!!

Alte discuții în legătură

Pensie retroactiv Kata25 Kata25 As vrea sa ma lamuriti daca pensia de intretinere se calculeaza si retroactiv, de la data separarii de tatal copilului.( in anul 2006) Am depus actiunea in ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor comanconstanza comanconstanza Buna seara...am si eu o intrebare care m-ar intiresa foarte mult raspunsul dvs...nu am fost casatotita legitim dar din relatie a rezultat un copil..de curand ... (vezi toată discuția)
Intrarea în țară cu un copil minor Valentina A. Valentina A. Bună seara! Sora mea trece printr-o situație delicată și anume: aceasta a avut o relație de concubinaj cu un cetățean Kosovo, în urma căreia a ... (vezi toată discuția)