avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... alocatie complementara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

alocatie complementara

Am un venit de 120 lei(alocatia a 3 copii); am fost la primarie cu actele pentru alocatie complementara si dosarul a fost respins, deoarece am in intretinere un copil care nu a implinit inca 18 ani (ii face in septembrie) care a terminat doar 10 clase in comuna. Mi sa- spus ca nu pot beneficia de alocatie deoarece copilul care a terminat 10 clase trebuia sa continue studiile pana la 18 ani. Intrebarea mea este: este legal ce mi sa- spus? Nu se poate face alocatie complementara pe ceilalti 2 copii?

Alte discuții în legătură

Alocatia complementara s-a taiat? nitoi viorel nitoi viorel Buna ziua.Sunt din Gorj.Ieri cand a aduc postasul alocatia ptr. copii a zis ca cea complementara s-a taiat si nimeni nu o mai iaX-(.Cum in lege se spune ... (vezi toată discuția)
Major, dar licean - dreptul la pensie de intretinere soaresimo soaresimo Buna ziua, Ma intereseaza daca un copil, la maturitate, 18 ani, care inca este la liceu (a implinit 18 ani in timpul clasei a 12-a) mai are dreptul sa ... (vezi toată discuția)
Copil in liceu, implinit 18 ani refuz plata alocatie din p.firmei ContSters56278 ContSters56278 O ruda se gaseste in urm.situatie:copilul care a implinit 18 ani dar este inca in liceu nu mai primeste de la societatea unde lucreaza parintele alocatia ... (vezi toată discuția)