avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mandat Postal , pensie de intretinere returnata de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mandat Postal , pensie de intretinere returnata de catre posta romana

Nu stiu daca ma poate ajuta cineva din cadrul acestui site cu problema mea ,dar sper sa primesc un raspuns .
Deoarece nu am primit un aviz in cutia postala , m am prezentat prea tarziu pentru a-mi ridica pensia de intretinere de la oficiul postal, mandatul postal fiind returnat dupa 10 zile . Ce pot face in cazul acesta. De unde imi pot ridica banii .Acestia vor venii pe mandatul lunii urmatoare ?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 18:08, 1 Martie 2011
Poate sa vina sau nu luna urmatoare. Luati legatura cu persoana sau institutia care a trimis si explicatii, rugand-o sa trimta din nou, poate si luna urmatoare.
De ce nu deschideti un cont la banca pentru a sa o primiti prin transfer bancar?.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul tacit de a ridica banii trimisi prin mandat postal cu confirmare de primire marius_cretoiu marius_cretoiu Acest subiect are legatura cu subiectul \\"Refuzul de a incasa jumatate din cheltuielile cu intretinerea\\" Cum am scris in subiectul mentionat inainte, dupa ... (vezi toată discuția)
Colete nesolicitate knight_ess knight_ess Buna ziua. Am nevoie de un raspuns avizat in urmatoarea situatie: Mama mea a gasit intr-o revista un talon care spunea ca primesti niste materiale (exercitii ... (vezi toată discuția)
Mai primesc pensie alimentara? de unde? ionescu222 ionescu222 buna seara!! ma numesc ana am 19 ani si tocmai am terminat clasa axIIa. parintii mei sunt divortati de 10 ani, de atunci eu fiind incredintata tatalui meu. ... (vezi toată discuția)