avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Obtinere copie carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Obtinere copie carte de munca

Buna ziua,

Am nevoie de copie dupa carte de munca. Firma la care lucrez are doua sedii in orase diferite. Eu lucrez la un sediu, si cartea de munca se afla in orasul celuilalt sediu. Pana acum trimiteam o procura semnata de mine (fara sa fie vizata de un notar) si un reprezentant al firmei mergea si facea copie dupa cartea de munca si ne-o trimitea.
Acum mi se spune ca trebuie procura notariala pentru a se putea face copia, plus cartea mea de identitate in original.
E posibil acest lucru?? Cum sa dau eu buletinul original altei persoane??
Care sunt conditiile legale prin care pot intra in posesia unei copii dupa cartea de munca fara sa ma prezint personal la Oficiul resp.

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: giulieta , utilizator 13:45, 21 Mai 2008
Procura notariala prin care mandatati o alta persoana sa obtina in numele dvs. copia de care aveti nevoie, plus xerocopia cartii dvs. de identitate ar trebui sa fie suficienta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto Imparatu Imparatu Buna seara!Detin un autoturism proprietate personala in italia,cu toate actele in regula!cum munca nu imi permite sa stau mult timp in tara as dori sa stiu cum ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pt succesiune doru anghel doru anghel va rog frumos daca stie cineva as vrea sa stiu ce acte ii trebuie pt succesiunea dupa tata unei femei casatorite care are alt nume decat cel de fata . E ... (vezi toată discuția)
Copie legalizata certificat nastere pt casatorie ContSters247378 ContSters247378 Buna Ziua, Am citit articolul de lege privind actele necesare pt casatorie si am observat ca se cere certificatul de nastere ( in original si copie) M-ar ... (vezi toată discuția)