avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plangere politie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plangere politie

Buna seara.
Am depus o plangere la solutia data intr-un dosar de procurorul de lpe langa Curtea de Apel,la judecatorie.Am primit citatie pt luna martie,urmeaza sa ma prezint si as dori sa stiu, daca solutia judecatorului ma nemultumeste,daca pot face plangere si la aceasta si catre cine(cine ,ce institutie o va solutiona).
Va multumesc .
Cu respet.
Cel mai recent răspuns: eumarian , utilizator 16:39, 2 Martie 2011
veti putea face recurs. instanta competenta e tribunalul.
In primul rand intereseaza daca ati facut mai intai plangere la procurorul genaral al Parchetului de pe langa Curtea de Apel.
In ce priveste calea de atac, aveti deschisa calea recursului; depinde insa de solutie.
Anterior am depus plangere la solutia data de Procurorul General al Parchetului de pe langa Curtea de Apel si am fost nemultumit de solutie si acum am depus plangere la Judecatorie.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Martie 2011
nutzzu, utilizator
Legea 202/2010 (Mica Reforma) a indepartat calea recursului la plangerile contra actelor procurorului. Codul de Procedura Penala, art 278^1
(10) Hotararea judecatorului pronuntata potrivit alin. 8 este definitiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nup magistrat marianaragalie marianaragalie Dupa un an ,intr-un dosar penal,mi-a venit raspunsul Parchetului de langa Curtea de apel de NUP impotriva unui magistrat( justificat derizoriu ,spui una ,ti se ... (vezi toată discuția)
Contestarea solutiei de nup data de catre procurorul de caz martalogu1971 martalogu1971 Care este procedura in cazul solutiei de NUP? Se poate face contestatie la instanta fara a trece prin etapa prim-procurorului ? (vezi toată discuția)
Contestatie la hotararea de neincepere a urmaririi penale amuri amuri Buna ziua! As dori sa stiu cum se formuleaza o contestatie la o Hotarare de neincepere a urmaririi penale, avand in vedere ca toate probele din plangerea ... (vezi toată discuția)