Buna seara.
Am depus o plangere la solutia data intr-un dosar de procurorul de lpe langa Curtea de Apel,la judecatorie.Am primit citatie pt luna martie,urmeaza sa ma prezint si as dori sa stiu, daca solutia judecatorului ma nemultumeste,daca pot face plangere si la aceasta si catre cine(cine ,ce institutie o va solutiona).
Va multumesc .
Cu respet.
In primul rand intereseaza daca ati facut mai intai plangere la procurorul genaral al Parchetului de pe langa Curtea de Apel.
In ce priveste calea de atac, aveti deschisa calea recursului; depinde insa de solutie.
Anterior am depus plangere la solutia data de Procurorul General al Parchetului de pe langa Curtea de Apel si am fost nemultumit de solutie si acum am depus plangere la Judecatorie.
Legea 202/2010 (Mica Reforma) a indepartat calea recursului la plangerile contra actelor procurorului. Codul de Procedura Penala, art 278^1 (10) Hotararea judecatorului pronuntata potrivit alin. 8 este definitiva.
Nup magistrat
marianaragalie
Dupa un an ,intr-un dosar penal,mi-a venit raspunsul Parchetului de langa Curtea de apel de NUP impotriva unui magistrat( justificat derizoriu ,spui una ,ti se ... (vezi toată discuția)