avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recuperarea drepturilor de pe un teren de pe care s-a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recuperarea drepturilor de pe un teren de pe care s-a demolat ocasa inainte de 89

Buna ziua,
Sunt infiata de bunica mea din partea tatalui(dar dupa moartea bunicului). La moartea ei, tatal meu si fratele lui au renuntat in favoarea mea la mostenire. Bunica mea a avut o casa cumparata impreuna cu bunicul dar a fost testament facut sa aiba drept numai bunica nu si copiii. Casa a fost demolata inainte de a fi infiata eu. Nestiind ca a fost testament numai pe numele mamei lui, tatal meu a facut dosar pentru legea 10 (recuperarea drepturilor de pe teren) doar pe numele lui, fara a ma trece si pe mine. Acum de la primarie i se spune ca nu are nici un drept. Mai se poate face ceva ca sa pot intra eu in drepturi

Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 20:48, 6 Martie 2011
Exista documentul acelui testament?Cum ati aflat de el?
Tatal meu a gasit prin actele bunicii o copie dupa testament ulterior depunerii dosarului
Copia.... si originalul? Scrie ca a fost inregistrat undeva?
Testamentul este inregistrat la judecatorie.Pot sa mai fac ceva?
Trebuiesc verificate termenele de prescriptie. Din ce an e testamentul?Ar fi bine daca ati intreba si notarul care a dezbatut succesiunea bunicii...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile de pe un teren de pe care s-a demolat o casa inainte de 89 giurgiu lacramioara giurgiu lacramioara Buna ziua, Sunt infiata de bunica mea din partea tatalui(dar dupa moartea bunicului). La moartea ei, tatal meu si fratele lui au renuntat in favoarea mea la ... (vezi toată discuția)
Recuperare legea 10 giurgiu lacramioara giurgiu lacramioara Buna ziua, Sunt infiata de bunica mea din partea tatalui(dar dupa moartea bunicului). La moartea ei, tatal meu si fratele lui au renuntat in favoarea mea la ... (vezi toată discuția)
Dreptul la un teren de pe care s-a demolat ocasa inainte de 89 giurgiu lacramioara giurgiu lacramioara Buna ziua, Sunt infiata de bunica mea din partea tatalui(dar dupa moartea bunicului). La moartea ei, tatal meu si fratele lui au renuntat in favoarea mea la ... (vezi toată discuția)