avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Video chat
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Video chat

Imi poate spune cineva daca exista legi care interzic video-chat-ul ? Daca da care ar fi acelea sau macar pe unde le-as putea gasi.
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: baietzika , utilizator 13:27, 2 Martie 2011
e cam incert statutul acestei activitati. deocamdata nu e tocmai ilegala. e la limita legii ca si multe alte situatii in romania. nu poti considera ca e chiar prostitutie pt ca nu exista contact fizic, perversune sexuala nu-i ca nu e in loc public...banuiesc ca intr-un site de asa ceva discutiile sunt strict intre doua persoane si nu vad altii ce se discuta. nu prea se incadreaza nicaieri in codul penal. numai minori sa nu fie implicati ca atunci e ilegal legea cu protectia minorilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imi puteti spune daca este legal sau nu? leonna leonna Buna seara. Imi puteti spune daca activitatea de videochat este legala sau nu? Din ce m-am interesat nu ar fi ilegala cu conditia sa ai licenta pt sistemul de ... (vezi toată discuția)
Combaterea prostitutiei prin interzicerea publicarii anunturilor specifice antiprostitutie antiprostitutie Buna ziua tuturor, Sunt nou aici dupa cum se vede... Sunt interesat in combaterea acestui fenomen (prostitutia) in Romania. Acum cativa ani am avut ... (vezi toată discuția)
Este legal sa interzici activitățile sexuale într un cămin ... sica333 sica333 este legal sa interzici activitățile sexuale într un cămin studențesc? în noul regulament se interzice strict, chiar daca nu deranjează ceilalți ... (vezi toată discuția)