avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... alocatie de hrana si imbracaminte
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

alocatie de hrana si imbracaminte

buna ziua!
as vrea sa stiu daca, ca angajat al primariei, am dreptul la alocatie de hrana si de imbracaminte, in ce conditii si pe ce temei legal, si de cine depinde? Stiu ca la unele primarii se acorda iar la altele nu.
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:05, 8 Iunie 2008
Aceste hotarari depind de deciziile consiliului local. Unele consilii aloca fonduri... altele nu....
Alocatiile de hrana si de imbracaminte sunt acordate în baza contractului colectiv de muncă

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare indemnizatie de hrana alexandra66-@ alexandra66-@ Bună ziua, în legătură cu o decizie, hotărâre al unui Primar, vreau să cer părerea Dvs. Pe baza Ordonanței de urgență nr. 114/2018 privind ... (vezi toată discuția)
Hcl acordare drepturi copii cu cerinte educationale speciale cata32 cata32 Pentru acordarea drepturilor aferente copiilor cu cerinte educationale speciale se aproba hotarare de consiliu local? (vezi toată discuția)
Norma de hrana politia locala wsx wsx Norma de hrana la politiile locale se acorda preferentia,laX-( primarii? (vezi toată discuția)