avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ca si cetatean roman temporar plecat din tara sunt ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ca si cetatean roman temporar plecat din tara sunt indreptatita la teren in baza legii 15/2003?

As dori sa stiu daca sunt indreptatita la alocarea de teren in baza legii 15/2003 daca temporar sunt in afara tarii. Sunt inca cetatean roman cu domiciliul in Romania.

Deasemena in 29 oct 10 mi-a fost trimisa o scrisoare pentru depunerea unei declaratii de proprietate cf. noului formular aprobat de consiliul local. Dar datorita unei greseli a celor de la primarie, aceasta mi-a fost expediata la o adresa gresita. Scisoarea mi-a fost adusa la cunostinta dupa ce s-a incheiat termenul de depunere(24/01/2011) a declaratie de proprietate. Ce pot sa fac un aceste conditii?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Mariana Dumitrescu , Avocat 16:47, 2 Martie 2011
Potrivit legii 15/2003 beneficiari sunt tinerii in varsta de pana la 35 de ani, care indeplinesc urmatoarele conditii:
a) au implinit varsta de 18 ani;
b) nu au avut sau nu detin in proprietate o locuinta sau un teren destinat construirii unei locuinte proprietate personala, atat in localitatea in care se solicita atribuirea in folosinta a unui teren, cat si in alte localitati, deci nu are importanta daca acum sunteti plecata din tara
In legatura cu scrisoarea mergeti la primarie si explicati cele intamplate. Acestia trebuie sa intocmeasca un referat si sa va primeasca declaratia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 15/2003 BO BO LEGEA 15/2003 da dreptul tinerilor intre 18 si 35 de ani sa ceara primariilor de care apartin un teren in vederea construiri unei locuinte etc.eu si sotul meu ... (vezi toată discuția)
Legea nr.15/2003 mihaiclaudiugabriel mihaiclaudiugabriel am o fata de 18 ani,poate obtine un teren de la primarie pe care poate construi o casa. (vezi toată discuția)
Familie vasiliuflorentina vasiliuflorentina sunt casatorita, am un copil de un an si sunt din municipiul tecuci.as dori sa stiu ce acte trebuie pt alocarea unui teren pt casa si daca se mai da.momentan ... (vezi toată discuția)