avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cum raspund judecatorii pentru niste solutii gresite???
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cum raspund judecatorii pentru niste solutii gresite???

care este procedura prin care ai putea sa tragi la raspundere un judecator?reclamatia la csm...banuiesc ca nu are prea mare efect ca sunt tot ai lor si o mana spala pe alta ,concluzionand probabil ca asa a vazut judecatorul!esti nemultumit la fond..faci apel...esti nemultumit la apel ..faci recurs...si daca dupa toate astea solutia ramane aceeasi?iar tu ai acte depuse acolo care dovedesc altceva decat interpretarea acestor judecatori????ce mai este de facut atunci cand esti nedreptatit fara pic de rusine si pe fata?
Cel mai recent răspuns: ContSters114133 , utilizator 18:55, 2 Martie 2011
nimeni nu se poate baga peste un magistrat cu privire strict la solutia data intr-un dosar, cu atit mai mult cu cit aceasta solutie a fost confirmata in apel si recurs.
dupa solutionarea recursului, se prezuma ca sunteti in posesia "adevarului juridic absolut".

pe de alta parte, daca 6 judecatori spun acelasi lucru, poate este timpul sa va intrebati daca nu cumva dvs gresiti in aprecierea probelor din dosar.
si daca dupa acest recurs suntem in "posesia adevarului juridic absolut",cum va explicati nr mare de procese castigate la cedo?
va dau si eu dreptate in ceea ce priveste"posesia adevarului juridic absolut".
ar trebui sa se modifice si legea magistraturii iar pentru mal praxis sa raspunda si judecatorii.Exact ca si medicii,etc.
ca si noi de altfel.
NU SUNT EI MAI PRESUS DE LEGE!:)
astazi am avut un moment in care m-am gandit sa dau in judecata judecatoarele din apel...suna de-a dreptul hilar...mi-am dat seama ca asa ceva nu e posibil,ca nu mai exista nimeni care sa imi faca dreptate...va urma recursul..deja nimic nu ma mai poate soca,solutia este previzibila...si te intrebi,sau mai bine nu iti mai pui atatea intrebari ptr ca totul este o mizerie...o tara corupta cu judecatori pe masura care nu au niciun stres in a da sentinte favorabile acelora care au oarecare influente,atata timp cat ei stiu sigur ca nu vor raspunde in niciun fel.
S-a tot discutat pe marginea acestui subiect.

www.avocatnet.ro/content/for...

Sigur, exista si magistrati corupti, fiecare padure are uscaturile ei.
Pe de alta parte, cum a scris dl. avocat mai sus, daca mai multi magistrati au dat aceeasi solutie...
Tot pe de alta parte, solutiile CEDO pot fi de asemenea criticate.

Va recomand si urmatorul articol: [ link extern ] /

Deci, si magistratii raspund juridic.

Alte discuții în legătură

Plangere penala magistrat - abuz contra persoanei. categoric categoric Pot formula o plangere impotriva unui magistrat daca in cadrul unui proces penal acesta a luat in considerare ilegal retinerea unor probe? In fapt e vorba de ... (vezi toată discuția)
Raspunderea magistratilor stelian67 stelian67 Vad foarte multe subiecte pe tema incalcarii sau eludarii legii de catre magistrati ,in special judecatori. vad oamei care sunt executati silit in baza unor ... (vezi toată discuția)
cineva imi sterge intrebarile pentru ca eu arat cat de corupti sunt judecatorii de la cedo si cei din romania marielamotte600 marielamotte600 Cineva imi sterge intrebarile pentru ca eu arat cat de corupti sunt unii judecatori de la CEDO si unii judecatori din Romania. Va deranjeaza faptul ca ii ... (vezi toată discuția)