Am avut un accident in data de 15.ian.2011;
A iesit in fata mea o masina din partea stanga, soferul masinii respective avand indicatorul STOP, el neacordand prioritate;
Am evitat masina respectiva, si am tras dreapta si am intrat intr-un stalp de Romtelecom;
Soferul masinii respective si-a recunoscut vina, am sunat la 112, a venit politia, s-a intocmit proces verbal, soferul respectiv ne-a dat asigurarea RCA;
Am depus dosarul la asigurator, nu stiu daca am voie sa pronunt firma?, urmand ca in termen de 3 saptamani sa primesc raspuns negativ, cum ca firma de asigurator nu despagubeste;
Am depus plangere si la CSA, si de acolo mi-a fost dosarul respins, tot cu raspuns negativ
As vrea sa-mi dati Dv o solutie, daca exista?
Multumesc
nu conteaza daca celalalt sofer a avut sau nu vreo dauna.
Un accident asemanator am avut eu si am primit din prima aprobarea dosarului de dauna.
In cazul in care se refuza plata, puteti face o actiune in justitie, motivat de faptul ca in mod nejustificat raspunsul asiguratorului a fost negativ la avizarea dosarului de dauna.
In conditiile in care exista si un proces verbal de la politie, se va face o expertiza in cadrul procesului si exista sanse mari sa castigati.
va fi nevoie de o actiune in instanta. In ultima vreme societatile de asigurari suspecteaza toate intelegerile amiabile si gasesc diferite pretexte sa nu plateasca despagubirea. Solutia este o actiune in instanta unde puteti obtine chiar si contravaloarea beneficiului nerealizat sau a lipsei de folosinta a autoturismului.