avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... se despagubeste pe rca???
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

se despagubeste pe rca???

Buna ziua.....am avut un accident stupid....nu conteaza cum .....ideea e ca m-am izbit de un stalp de iluminat public de care erau prinse niste fire de telefonie,cablu,internet,etc. pe care l-am rupt....Intrebarea e.... polita rca acopera pagubele produse de mine???reabilitarea stalpului si a cablurilor respective....daca da, ce trebuie sa fac??
Ultima modificare: Vineri, 12 August 2011
fbaflorin, utilizator
Cel mai recent răspuns: fbaflorin , utilizator 19:07, 20 Octombrie 2011
RCA-ul despagubeste doar avarii produse autovehiculelor.
da??deci trebuie sa suport din buzunarul meu pagubele???
sunt si eu intr-un caz asemanator ca florin....am lovit o masina parcata pe marginea drumului...propietarul mi-a spus ca nu se poate repara masina pe rca.....e drept?
Toate pagubele pe care le-ati produs se despagubesc pe polita RCA. Proprietarul stalpului (RENEL, CONEL, ENEL, ROMTELECOM, RDS etc va trebui sa deschida dosar de dauna la asiguratorul dv RCA, pe baza documentelor pe care i le veti pune dv la dispozitie.
multumesc Dl Adrian Tudor....imi puteti spune si baza legala? articolul din lege?
Ultima modificare: Vineri, 12 August 2011
fbaflorin, utilizator

Alte discuții în legătură

Accident circulatie anamariacelik anamariacelik intr-un accident de circulatie ( un caine a aparut in fata masinii ,soferul tanar-si ca varsta si putin de cand a dobandit permisul,cca 1 an),soferul de emotii ... (vezi toată discuția)
Dauna dosar katicabogar katicabogar Am avut un accident in data de 15.ian.2011; A iesit in fata mea o masina din partea stanga, soferul masinii respective avand indicatorul STOP, el neacordand ... (vezi toată discuția)
Rca despagubeste pentru decesul asiguratului cataflorescu cataflorescu Buna ziua, caz concret: tatal meu a decedat in urma unui accident provocat de el, neimplicand o alta persoana. A lovit cu masina un gard de beton in urma unui ... (vezi toată discuția)