avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutoare comunitare pentru someri si pensionari
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutoare comunitare pentru someri si pensionari

buna ziua! sunt alexandra si am 20 de ani .Am somaj 300 de lei pt ca am terminat liceul in vara. As vrea sa stiu ce ar trebui sa primesc de la primarie ca ajutor comunitar de la UE? mai exact ce cantitate de faina , zahar , lapte praf ,malai etc ar trebui sa primesc? SI daca tot suntem la acest subiect as mai dori sa stiu si ce ar trebui sa primeasca bunica mea ,care are o pensie de 394 lei (pensie de colectiv ) MULTUMESC ANTICIPAT!!!
Ultima modificare: Vineri, 4 Martie 2011
alex19, utilizator

Alte discuții în legătură

Ajutoare sociale tip alimente ginacom ginacom Buna ziua!Daca am terminat perioada de somaj in februarie 2011si nu mi-am gasit un loc de munca,beneficiez de ajutoarele care se dau somerilor si ... (vezi toată discuția)
Ajutoare alimentare ue majagna majagna buna ziua, as dori si eu sa stiu ce cantitate de ajutoare alimentare ue beneficiez tinand cont ca sunt pensionat pe caz de boala pensia mea fiind de 364 ron , ... (vezi toată discuția)
Ajutoare alimentare ue 2012 lore_isac lore_isac Buna ziua, deoarece fratele meu este persoana cu handicap grav beneficiaza si in acest an de alimente oferite de UE prin programul de ajutorare a ... (vezi toată discuția)