Care sunt contributiile angajatorului pentru un concediu medical de tip acc. munca, care se suporta atat de catre firma cat si din FAMBP si care sunt procentele de calcul ale acestora.
Multumesc.
Am depus D112 si a fost validata la ghiseul de la Finante. La verificarea starii pe site-ul ANAF am primit urmatoarea atentionare: "creanta 06-suma deductibila incorecta"
La creanta 06-contrib. pt accidente de munca si boli prof. am suma datorata 1539 lei, suma deductibila 685 lei si suma de plata 854 lei.
Suma deductibila provine de la un medical cod 03-accident de munca si este compusa din 645 lei -cuantumul prestatiilor suportate din FAAMBP, 35 lei contrib. asig. soc. de sanatate aferenta concediului medical cod 03 si 5 lei 0.85% pt acelasi medical.
645+35+5=685 lei suma deductibila.
Daca inlocuiesc suma dedctibila cu orice alta suma(ex. 785lei) apare urmatoarea atentionare: "atentionare regula: A22.6: A_deductibil pt. codOblig=416 (785) = A_deductibil calculat cf. regulii (685)"
Gresec undeva sau este o eroare a programului pt D112?
Declaratie cas
ramona2008
Am si eu o intrebare, daca ma poate si pe mine ajuta cineva cu formula de calcul a contributiei pentru FNUASS (de 0.85%). daca angajatul are si concediu ... (vezi toată discuția)