avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna ziua
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna ziua

Buna ziua,

va rog sa ma ajutati cu o informatie.Pe data de 15 .02.2011 tatal meu a decedat detinand pe numele lui data aceea un leasing auto si mai avand de platit inca o perioada de 2 ani de zile din acest leasing.La acest moment atat eu cat si restul membrilor mostenitori(mama si fratele meu) ne aflam in imposibilitatea de a achita ratele lunare .Ar insemna sa nu mai avem cu ce sa supravietuim.Va rog un sfat .Ce putem face in aceasta situatie?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Avocat Irina Carmen Cristea , Avocat 16:57, 4 Martie 2011
Sfatul meu este sa mergeti la societatea de leasig si sa discutati problema intr-un mod amiabil. Conform clauzelor din contract , neplata ratelor de leasing ( perioada stipulata in contract - rate consecutive ) duce la rezilierea contractului.Puteti incheia o conventie prin care sa reduceti rata lunara , Depinde de societatea respectiva.
mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract donatie nelud nelud Buna seara, In luna februarie 2005 am primit prin contract de donatie un apartament de la parintii mei, iar acum imi este teama sa nu-l pierd, deoarece am ... (vezi toată discuția)
Revenire contract de leasing Mihaela Hornea Mihaela Hornea Revin cu aceeasi intrebare de ieri, poate astazi cineva stie raspunsul. La 9.02.2009 se incheia un contract de leasing intre societatea numita P si persoana ... (vezi toată discuția)
Probleme cu firma de leasing djtelefon djtelefon In cursul anului 2008 luna martie am incheiat un contract de leasing cu societatea Motoractive Leasing. Din cauza situatiei economice in anul 2009 sa ajuns in ... (vezi toată discuția)