- in anul 2009 mi s-a emis o decizie de despagubire pe care am depus-o la anrp pentru efectuarea platii- fiind vloare mica am optat pentru bani
- in anul 2009 guvernul a dat o orgonanta prin care se suspenda efectuarea platilor de despagubire prin anrp
- daca se implinesc trei ani si anrp nu plateste datoria lor fata de mine aceasta se poate prescrie ? - in conditiile in care , repet , afost emisa acea ordonanta de guvern care suspenda efectuarea platilor pentru o perioada de doi ani ...
multumesc
despagubirile acordate de catre statul roman prin legea 247/2005 au fost suspendate ptr 2 ani . Nu aveti nici un mijloc de aparare in acesta perioada. Nu se prescrie.
Stimate coleg athe, nu poate da in judecata ANRP deoarece platile ptr aceste despagubiri acordate conf. legii nr.247/2005 au fost suspendate prin OUG pe o perioada de 2 ani . Dupa suspendare ,da , se poate adresa instnatelor judecatoresti ptr a cita ANRP -ul si Guvernul R ; are o decizie emisa de ANRP . asa ca mai are asteptat.
Titlu despagubire
foicaghita
Am un dosar solutionat la ANRP legea 247/2005 pentru care am optat plata in numerar. Guvernul printr-o ordonanta recenta a amanat platile in numerar pe o ... (vezi toată discuția)