avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie C.O invatamant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie C.O invatamant

Buna ziua,
Am contestat in instanta diminuarea indemnizatiei de concediu cu 25% iar solutia data a fost urmatoarea :
Admite excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a pârâtului Consiliul Local şi, în consecinţă, respinge acţiunea faţă de acest pârât. Admite în parte acţiunea. Obligă pârâta unitatea de învăţământ să calculeze şi să plătească reclamantului membru de sindicat diferenţa dintre indemnizaţia de concediu de odihnă aferentă anului şcolar 2009 - 2010, cuvenită potrivit dispoziţiilor legale în vigoare anterior Legii 118/2010 şi cea efectiv plătită. Definitivă şi executorie. Cu drept de recurs în termen de 10 zile de la comunicare
Hotararea a devenit irevocabila prin nerecurare.
Intrebarea este:
Plata diferentei indemnizatiei de concediu intra sub incidenta ordonantei 45/2010, adica plata se face esalonat in 2012,2013 si 2014?
Va multumesc mult.
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Martie 2011
Mihai Pop, utilizator

Alte discuții în legătură

Solutie proces stefaste stefaste Va rog sa-mi interpretati aceasta solutie data de o insatanta de judeacata: As dori sa stiu daca dupa aceasta solutie ,imi pot recupera diminuarea cu 25% ... (vezi toată discuția)
Calculul şi plata diferenţelor dintre drepturile salariale încasate şi cele cuvenite, în conformitate cu prevederile legii nr. 221/2008 ncNC ncNC Cui mă adresez ca să primesc drepturile în baza Legii nr. 221/2008 ? Sunt în următoarea situație: Tribunal solutie: Admite in parte cererea Solutia pe ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale invatamant Nina Popescu Nina Popescu Buna seara! Sunt cadru didactic in Scoala Gimnaziala Nr. 1 din Micesti, jud. Arges. Mentionez ca nu eram membru de sindicat in perioada in care colegii mei ... (vezi toată discuția)