Va rog sa-mi interpretati aceasta solutie data de o insatanta de judeacata:
As dori sa stiu daca dupa aceasta solutie ,imi pot recupera diminuarea cu 25% ,eu intrand in concediu de odihna inainte de data de 03 iulie 2010.
,,Respinge acţiunea formulată împotriva pârâtului ISJ ca fiind formulată împotriva unei persoane fără calitate procesuală pasivă. Admite în parte acţiunea modificată formulată de reclamanţii împotriva celorlalţi pârâţi. Obligă pe aceşti pârâţi să plătească reclamanţilor menţionaţi diferenţa dintre indemnizaţia de concediu cuvenită pentru anul şcolar 2009 - 2010 fără aplicarea diminuării de 25% prevăzută de art. 1 alin. 1 din Legea nr. 118/2010 şi indemnizaţia de concediu efectiv încasată pentru zilele de concediu de odihnă efectuate înaintea datei de 03 iulie 2010, diferenţă ce va fi actualizată cu indicele de inflaţie până la data plăţii efective. Respinge ca nefondată cererea reclamanţilor privind plata diferenţei pentru zilele de concediu de odihnă efectuate după data de 03 iulie 2010, inclusiv. . Definitivă şi executorie. Cu recurs în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică la data de 2 mai 2011. Cu opinie separată în sensul admiterii acţiunii ca fondată."
1. Respinge acţiunea formulată împotriva pârâtului ISJ ca fiind formulată împotriva unei persoane fără calitate procesuală pasivă. Admite în parte acţiunea modificată formulată de reclamanţii împotriva celorlalţi pârâţi.
ISJ nu a avut calitate procesuala in acest litigiu, adica ati facut cerere impotriva unei institutii care nu trebuia chemata in instanta.
Ceilalti parati au aceasta calitate si de aceea s-a admis actiunea impotruiva lor.
2. Obligă pe aceşti pârâţi să plătească reclamanţilor menţionaţi diferenţa dintre indemnizaţia de concediu cuvenită pentru anul şcolar 2009 - 2010 fără aplicarea diminuării de 25% prevăzută de art. 1 alin. 1 din Legea nr. 118/2010 şi indemnizaţia de concediu efectiv încasată pentru zilele de concediu de odihnă efectuate înaintea datei de 03 iulie 2010, diferenţă ce va fi actualizată cu indicele de inflaţie până la data plăţii efective.
Institutiile chemate in judecata, in afara ISJ, trebuie sa va plateasca sumele de bani stabilite de instanta prin aceasta hotarare data. Diferenta trebuie actualizata cu indicele de inflatie pana la data cand primiti banii.
3. Respinge ca nefondată cererea reclamanţilor privind plata diferenţei pentru zilele de concediu de odihnă efectuate după data de 03 iulie 2010, inclusiv. .
Capatul de cerere privvind plata acestei diferente a fost respins ca nefondat (din aplicarea legii, pretentiile reclamantului nu sunt indreptatite).
4. Definitivă şi executorie. Cu recurs în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică la data de 2 mai 2011. Cu opinie separată în sensul admiterii acţiunii ca fondată."
Hotararea este definitiva si executorie, fapt ce implica dreptul dvs de a pune in executare aceasta hotarare, sub riscul intoarceri executarii daca se pierde in recurs.
Recurs - cei care au pierdut procesul pot exercita aceasta cale de atac impotriva hotararii date in termen de 10 zile de la data comunicarii acesteia.
Deci ,ce sa inteleg,ca nu voi recupera diferenta de 25% ,dupa 03 iule 2010?!Eu am intrat in concediu de odihna pe 15 iunie 2010 si pana pe 31 august.
Multumesc!
Deci ,ce sa inteleg,ca nu voi recupera diferenta de 25% ,dupa 03 iule 2010?!Eu am intrat in concediu de odihna pe 15 iunie 2010 si pana pe 31 august.
Multumesc!
Da, asa este ... instanta va respins acest capat de cerere.
Diferente salariale
c.oana
Iata eu am gasit pentru scoala noastra pe net urmatoarea hotarare a Tribunalului Teleorman: \"Admite excepţia lipsei calităţii procesuale pasive, invocată ... (vezi toată discuția)