avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... DIFERENTE SALARIALE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

DIFERENTE SALARIALE

Iata eu am gasit pentru scoala noastra pe net urmatoarea hotarare a Tribunalului Teleorman: "Admite excepţia lipsei calităţii procesuale pasive, invocată de către Inspectoratul ªcolar Judeţean Teleorman şi respinge acţiunea formulată împotriva acestui pârât, ca fiind introdusă împotriva unei persoane fără calitate procesuală pasivă. Admite în parte acţiunea formulată de reclamantul Sindicatul Învăţământului Preuniversitar Teleorman, cu sediul în Alexandria, strada Carpaţi, nr.15, judeţul Teleorman, în numele şi pentru membrii săi de sindicat: : PÂRVAN MIHAIL, MORARU FLOAREA, BILOIU IULIANA, TURBA ECATERINA, TUFAN GEANINA – MIHAELA, DANA BENONE, COJOACÃ CONSTANTIN, COCOªILÃ RODICA- MIHAELA, VECU FLOAREA, GÎDEA EUGENIU, ZUICÃ FLORINEL, CRISTEA FLORENŢA –ARGENTINA, GÂSCAN GHEORGHE, PIETREANU ALINA – AURELIA, TOADER FLORICA, în contradictoriu cu pârâţii ªcoala cu clasele I-VIII din comuna Traian, Consiliul Local şi Primarul –Instituţia Primarului comunei Traian ,judeţul Teleorman Obligă pârâţii să plătească reclamanţilor drepturile salariale neacordate reprezentând diferenţa dintre drepturile băneşti efectiv încasate şi cele ce li s-ar fi cuvenit prin aplicarea Legii nr.221/2008 pentru perioada 31.10.2008 - 10.11.2008 şi pentru perioada 6 iulie 2009 - la zi, actualizate în funcţie de coeficientul de inflaţie la data plăţii efective. Respinge ca nefondate pretenţiile formulate de reclamant pentru perioadele 01- 30.10.2008 şi 11.11.2008 - 05.07.2009. Ia act că reclamantul a renunţat la judecata cererii privind sesizarea Curţii Constituţionale cu soluţionarea excepţiei de neconstituţionalitate a dispoziţiilor art.2 şi 3 din OUG nr. 31/2009. Definitivă şi executorie. Cu recurs în 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică astăzi 17 februarie 2010"
Ce trebuie sa cerem doar diferentele salariale ce reies de aici sau si reincadrarea la 1 ianuarie? Nu inseamna ca pana la decembrie 2009 ar fi trebuit sa luam un salariu mai mare decat am luat si cand s-a trecut la aplicarea Legii 330, in luna ianuarie salariul va fi acelasi ca in decembrie (bineinteles nediminuat)?
Cel mai recent răspuns: c.oana , utilizator 23:24, 23 Februarie 2010
Chiar nu e nimeni pe dreptul muncii, salarizari bugetare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi banesti. sfat urgent. Imparatul Imparatul Sunt profesor de liceu si nu am fost membru de sindicat. Am dat in judecata statul pentru ca legea salarizarii a fost prost aplicata. Actiuni asemanatoare au ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale invatamant Nina Popescu Nina Popescu Buna seara! Sunt cadru didactic in Scoala Gimnaziala Nr. 1 din Micesti, jud. Arges. Mentionez ca nu eram membru de sindicat in perioada in care colegii mei ... (vezi toată discuția)
Recuperare salar tehnician tehnician Buna seara, Am fost angajatul unei firme pana la data de 01.10.2012, firma a intrat in insolventa la data de 26.09.2012. Mi-am dat demisia cu lichidare la zi. ... (vezi toată discuția)