avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

avem in vanzare un apartament .suntem 2 frati si mama. tata a decedat cat dureaza realizarea succesiunii si unde se face?
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 13:08, 5 Martie 2011
Daca va intelegeti toti amiabil, mergeti la notar.
Daca nu, in instanta.
La notar nu dureaza mult, daca aveti toate actele se elibereaza certificatul de mostenitor in aprox. 2 sapt.
In instanta, nu se stie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare vanzare teren extra vilan luputinel luputinel Ce acte am nevoie si de unde le pot elibera pentru vanzarea la notariat a unu teren extravilan.,..momentan detin titlu de proprietate pe numele tatalui meu ... (vezi toată discuția)
Succesiune parinti eugenmarianpopa eugenmarianpopa Ce acte si cat dureaza succesiunea ? Suntem 3 frati, tatal a decedean in 1985 si mama a decedat anul acesta pe 22 Ianuarie. Terenurile intravilane si ... (vezi toată discuția)
Solicit o informație despre succesiune: se poate pune în vânzare apartamentul în timp ce se dezbate la notariat? danpower danpower Tatal meu a murit de curand ,mama demult timp aproape 15 ani,se poate face succesiunea la notariat pentru partaj,tin sa mentionez ca am o sora?As mai vrea sa ... (vezi toată discuția)