avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... sunt ii si nu am suspendat-o, acum lucrez in austria ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

sunt ii si nu am suspendat-o, acum lucrez in austria ca pf

Sunt ii cu activitate in comert(vanzator in piata)si de anul trecut lucrez cu contract de munca in austria unde platesc sanatate si pensii .Am plecat cu gandul sa stau 3 luni dar avand un salar frumos am ramas mai mult si nu am suspendat activitatea din tara.Am aflat cu intarziere ca trebuia sa depun declaratii la pensii ,somaj si sanatate dar,nu am depus pentru ca nu am fost in tara si nu am avut activitate.Acum am aflat ca trebuia sa depun formular 390?? la finante pana la 1 martie,dar eu nu vin in tara decat de Pasti.Cesa fac? Ce sunt obligat-a sa platesc ?La sanatate stiam ca e obligatoriu si am platit pana anul trecut.Pe lunile cat am lucrat inainte sa plec am realiat un venit f micwww.avocatnet.ro/images/smil...
Cel mai recent răspuns: ciotlos , utilizator 19:37, 12 Martie 2011
Nu te îngrijora. Dacă nu poţi da procură unei persoane din România ca să îţi depună declaraţiile obligatorii... vei putea folosi veniturile din Austria pentru a-ţi plăti amenzile din România.

Alberto Kurtyan
credeam ca primesc un raspuns mai serios........:rtfm:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie 390 completare sau nu? anghel teodor anghel teodor O casa de expeditie care face un transport din Romania (tara ue) in Serbia (tara non ue) prin intermediul unei case de expeditie din serbia(tara non ue) care ... (vezi toată discuția)
Desfiintare af CLASOR CONSULT CLASOR CONSULT Spuneti-mi si mie va rog ce demersuri trebuiesc facute pentru desfiintarea unui AF?? Pe ce site gasesc disponibila informatia privitoare la documentatia ce ... (vezi toată discuția)
Livrare intracomunitara kerekesmargo kerekesmargo Firma din RO inregistrat ca platitor de TVA -cumpara marfa din germania ,si vinde in germania toate firmele sunt inreg.ca platitor de tva in tara ... (vezi toată discuția)