avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general inregistrea venituri provenite din suma depusa ca ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

inregistrea venituri provenite din suma depusa ca depozit pentru un echipament

Bună ziua.
Obiectul de activitate al firmei este prestarea de servicii pe baza de abonament lunar.
Pentru ca acest serviciu sa paota fi furnizat este necesar sa instalez la client un ecipament de comunicatie.
Acest echipament este dat in custodie pe eperioada contractului , contra unei sume cu titlui de depozit .
In valoarea acestui depozit doresc sa includ si valoarea ultimei luni de abonament .

Cum facturez acest serviciu şi cum facturez suma incasata cu titlu de depozit pe care o percep pentru echipament ?

Am evita garantia deoarece contractul este pe 1 an si doresc sa ma folosesc de acei bani.

Mulţumesc.

Alte discuții în legătură

Clauze abuzive in contract de telefonie mobila CorinaDCM CorinaDCM Buna ziua, Cei de la o companie de telefonie mobila mi-au propus o oferta contractuala insa dupa citirea contractului am sesizat anumite conditii pe care le ... (vezi toată discuția)
Abonament perceput in avans de operatorii de cablu tv betinal betinal Buna ziua, Ma confrunt cu o problema la facturile la serviciile RCS-RDS, in ceea ce priveste facturarea abonamentului si a traficului. Imi poate spune ... (vezi toată discuția)
Denuntare unilaterala rds - despagubiri iuliasurdu iuliasurdu Buna ziua, Doresc sa reziliez contractul incheiat pe 28.10.2011 cu RDS inainte de terminarea contractului. Am fost la numeroase puncte de prezenta si in ... (vezi toată discuția)