avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Retinere din salariile compensatorii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Retinere din salariile compensatorii

Buna ziua,
In urma disponibilizarilor colective efectuate de firma la care am lucrat ,ni s-au acordat 17 salarii compensatorii, din care s-a retinut si 0,5% pentru somaj. Ni s-a comunicat ca salariile compensatorii nu intra in calaculul ajutorului de somaj dar nu inteleg de ce ni s-a retinut aceasta suma. Cui trebuie sa ma adresez sa recuperez acesti bani? Ne-am depus dosarele pentru somaj la sfarsitul lunii noiembrie 2010,dar nici pana acum nu am primit indemnizatia pentru ca cineva de la AJOFM nu stie ce sa faca cu salariile compensatorii.

Alte discuții în legătură

Calculul indemnizatiei de somaj danibar danibar Buna ziua, In urma concedierilor colective am primit 17 salarii compensatorii, din care s-au retinut toate contributiile. In adeverinta pe care firma a ... (vezi toată discuția)
Calculul indemnizatiei de somaj Mary_tm Mary_tm Buna ziua, In urma disponibilizarii de la societatea la care am lucrat 20 de ani am primit un numar de salarii compensatorii.Pe ultimul fluturas de salar, ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de somaj, calcul lucianvlan lucianvlan Buna ziua, va rog cateva prezizari ref la calculul indemnizatiei de somaj: 1. in cazul in care cineva a fost disponibilizat colectiv si a primit cateva ... (vezi toată discuția)