avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sunt intr-o mare incurcatura
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sunt intr-o mare incurcatura

buna ziua
va rog foarte mult sa ma sfatuiti
cred ca sunt intr-o mare incurcatura
sunt pe concediu de crestere a copilului din septembrie 2009, iar acum in decembrie-ianuarie am participat la recensamantul agricol (adica am fost recenzor)
imi este frica sa nu imi taie maternitatea din cauza ca am desfasurat alte acivitati.
credeti ca este posibil?
am discutat cu personalul de la noi de la primarie, si acum dar si in momentul cand m-au numit recenzor, si ei au spus ca nu e nici o problema, atunci au zis ca se retine doar impozit din acei bani, dar acum am aflat ca ne retine si cas si cass si imi e frica sa nu imi taie maternitatea,
ce sa fac?
#-o:((:((

Alte discuții în legătură

Recensamant 2011: voi fi amendat daca am lapsus? cum sunt recenzati romanii stabiliti in strainatate? ce dovada am ca am fost recenzat? VapAndrei VapAndrei Buna Ziua, As dori sa stiu daca la recensamantul care a inceput astazi, institutiile statului ar avea baza legala de a ma amenda cand nu imi voi aminti ... (vezi toată discuția)
Recenzor - vechime in munca muraruelena muraruelena constituie vechime in munca perioada lucrata de 15 zile calendaristice, in anul 2011, ca recenzor se ia in calcul la stabilirea vechimii in munca ? ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate si contract de munca pe perioada determinata AncutaGLAV AncutaGLAV Situatie: data nasterii estimativa 02.2016 Perioada lucrata: 2009 - 31.12.2015 (ultimul loc de munca este cu CIM pe perioada determinata) Concediul de ... (vezi toată discuția)