avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducerea unui tractor agricol pe un drum public
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducerea unui tractor agricol pe un drum public

buna.as vrea sa va rog sa ma lamuriti in legatura cu urmatoarele fapte: am condus un tractor cu remorca pe care le folosesc in agricultura,pe un drum public drum judetean cc 200 m,ptr ca nu aveam alt drum la dispozitie pentru a nu folosi drumul public.mi s a intocmit dosar penal de catre politia comunala,pe motiv ca nu am permis de conducere ptr categoria respectiva ,mentionez ca am doar categoria b. nici tractorul nici remorca nu erau inmatrikulate la primarie.o sa primesc amenda administrativa sau amenda penala.va rog sa ma lamuriti daca se poate.va multumesc

Alte discuții în legătură

Tractor cu remorca Valika70 Valika70 In urma implicarii intr-un accident rutier mi-a fost intocmit dosar penal de catre agentul constatator pt conducere vehicul cu permis categorie ... (vezi toată discuția)
Infractiuni privind siguranta circulatiei pe drumurile publice-art. 335 al 2 cp AndreeaRaluca AndreeaRaluca Buna seara. As dori, va rog, sa primesc un raspuns pentru urmatoarea situatie de fapt: [i]Pe 28 martie 2014, eram la volanul unui tractor 445 tractand o ... (vezi toată discuția)
Permis tractor cu remorca ContSters266177 ContSters266177 AM DREPTUL LEGAL SA CONDUC PE DRUMURILE PUBLICE UN TRACTOR DE 7TONE,CU REMORCA DE 5 TONE CU PERMIS CATEGORIA B?MULTUMESC! (vezi toată discuția)