avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii salarii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

salarii

Am avut un brut pana in decembrie de 673 lei, si acum am 580 de lei salar brut (673 - 25% =505, incepand din ianuarie dupa majorarea salariului cu 15% venitul brut acum este de 580 lei!!!) EXISTA ASA CEVA CA SALARIUL BRUT LUNAR ESTE DE 580 DE LEI? Va multumesc anticipant!
Fluturasul din luna februarie:
Salariul tarifar: 580 lei
Conc. de odihna: (4 zi) 116 lei
CASS: 31 lei
Contrib. pensie: 61 lei
Contrib. somaj: 3 lei
Deducere pers. baza: 250 lei
Venit de baza calc.:232 lei
Impozit: 37 lei
Salariu net: 448 lei

Asa e corect?
Ultima modificare: Luni, 7 Martie 2011
kisery18, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:02, 7 Martie 2011
Nu poate exista asa ceva ... salariul minim brut este de 670 lei ... stabilirea de catre angajator de salarii sub minimum prevazut de lege constituie contraventie si este sanctionata cu amenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii2 kisery18 kisery18 Fluturasul din luna februarie: Salariul tarifar: 580 lei Conc. de odihna: (4 zi) 116 lei CASS: 31 lei Contrib. pensie: 61 lei Contrib. somaj: 3 ... (vezi toată discuția)
Calcularea salariului kisery18 kisery18 Salutare! As dori sa stiu daca salariu net pe care il primesc este unul corect. Sunt profesor suplinitor necalificat (studii superioare), norma intreaga si am ... (vezi toată discuția)
Salariu net ciprianSTOICA ciprianSTOICA ce salariu net primeste un angajat care are salariul brut 670ron si cum se calculeaza cota pt fiecare contributie in parte? (vezi toată discuția)