avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot fi si angajat si sa primesc si indemnizatie de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot fi si angajat si sa primesc si indemnizatie de somaj?

Pot sa ma angajez legal si sa iau si somaj?am auzit ca ar exista o posibilitate ceva cu 4 ore sau un numar limitat de ore pe luna ?exista asa ceva?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:44, 8 Martie 2011
Gasiti raspunsul pe:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista posibilitate de pensioanare? dumitruzaharia dumitruzaharia Buna ziua. Sora mea nascuta la data de 02.05.1953 (64 ani) a fost incadrata astfel: * 5 ani si 5 luni cu 8 ore pe zi, * 9 ani si 8 luni cu 4 ore pe zi( ... (vezi toată discuția)
Angajare persoana de 68 de ani mircea_arj mircea_arj Buna ziua, am un angajat in varsta de 68 de ani ,nu vine din somaj,nu are pensie de boala.Vreau sa-l angajez si persoana ma intreaba daca are ceva reducere ... (vezi toată discuția)
Legalitate internship remusmatache remusmatache Buna seara, Stiu ca in strainatate se practica si as vrea sa lansez si in Romania un program de internship pentru contabili tineri cu experienta zero sa ii ... (vezi toată discuția)