avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... La multi ani tuturor Doamnelor si Domnisoarelor!
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

La multi ani tuturor Doamnelor si Domnisoarelor!

Fie ca toate impinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Fie ca primavara iubirii sa va inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale. Va doresc un 8 Martie cat mai frumos.
Si....... pentru ca ziua de 9 martie este ziua cand se sarbatoresc cei 40 de Mucenici, dar este considerata ca fiind si Ziua Barbatilor, chiar daca nu au sensibilitatea, frumusetea, delicatetea femeilor… barbatii sunt unici… “La multi ani” anticipat tuturor barbatilor!
:luck:


Cel mai recent răspuns: stelarman , utilizator 14:38, 8 Martie 2011
multumim si tie de asemenea !!!!!!!!!!!!!!!=D>:D;;)
"Doamnelor, Domnişoarelor,
mi-a făcut plăcere, an de an, să vă urez respect...dar o societate majoritar falocratică, prin reprezentanţii ei cei mai aleşi, promovează fără nicio inhibiţie mai ales reprezentante ale sexului "frumos şi prost", care au manifestat un total dezinteres pentru scoală...lor le merge bine, vouă...acelea se bucură de respect, voi..., cu poza lor sub pernă sforăie libidinoşii inregimentaţi politic, sforăie atunci când nu stau la coadă să ia "lumină" de la aceleaşi surse...voi oferiţi lumina spiritului pe care n-o mai apreciază aproape nimeni...
v-am urat ani la rând să fiţi fericite iar aceia care-şi permit să dispuna de viaţa noastră v-au şters zâmbetul de pe chip şi v-au întunecat privirea călcând cu bocancii nesimţirii peste sufletul vostru...
v-am urat cu toată sinceritatea multă sănătate, fără să mă gândesc vreo clipă că viaţa voastră/ a noastră va deveni un aspru exerciţiu de supravieţuire ...
v-am oferit, virtual, o floare...şi am aflat ca gestul meu, al acelora care chiar vă preţuiesc cu sinceritate şi recunoştinţă v-ar putea trimite din spatele catedrei direct în faţa parchetului anti-corupţie...
.........................................................
or sa iasă în public ipocriţii analfabeţi care vă vor face urări mirându-se că mai existaţi, că mai existăm...murdărind cuvintele limbii române aşa cum murdăresc tot ce ating.
eu nu mai am ce urare să fac, ca să nu cad în ridicol. în gândurile mele, însă, rămâneţi nişte făpturi minunate..."
([ link extern ] )

La multi ani!
Ultima modificare: Marți, 8 Martie 2011
stelarman, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sarbatorilede iarna maria1956 maria1956 pentru toti utilizatorii, colaboratorii , moderatorilor si administratorilor acestui site.va doresc ,,Ca lumina blanda a sarbatorilor sa va aduca pace ... (vezi toată discuția)
La multi ani, tudorvaleriu! :) Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Eu iti doresc, prieten drag, Acum, c-ai mai trecut un prag, Sa-nceapa-a curge anii noi Nu inainte, ci 'napoi. :love: :luck: In buna traditie a ... (vezi toată discuția)
La multi ani, "legally"! stelarman stelarman la multi ani,legally! si, parafrazand putin poetul, \"ne e dor de dumneavoastra, ca unui zid de o fereastra\" epigramisti eram noi amandoi, legally si cu ... (vezi toată discuția)