bunica a vandut un teren (e mostenire, are documente etc)
(sunt 6 surori, dar bunica a mostenit casa parinteasca, a avut grija de parinti si i-au fost lasate prin testament mostenire mai multe terenuri)
acum, nepoata ei o ameninta cu bataia, ca vrea si ea bani, sustinand ca si ea are dreptul...
tata, verisorul respectivei, primeste vorbe sa ii dea bani individei
a fost la politie de doua ori, pentru ca individa venea noaptea, ziua, la poarta bunicii (care locuieste singura) si o agresa, racnea, si o teroriza sa ii dea bani
nu a mai continuat asa, dar acum trimite vorbe prin terti, cerand bani de pe urma vanzarii terenului, sustinand ca are acte care dovedesc faptul ca si ea are drept asupra respectivului teren (desi 18 ani nu a avut astfel de acte doveditoare).
in plus, individa munceste la ora actuala un teren lasat mostenire bunicii mele, fara sa plateasca un leu impozit. noi platim totul, iar ea ia roadele.. nu are contract de inchiriere, nimic. pe oki frumosi.
cum purtem scapa de individa (care este influenta, are bani, e bogata si avara)
si la ce sa ne mai asteptam? ca sigur nu se potoleste...
multumesc
Daca a exercitat acte de agresiune fizica asupra bunicii faceti plangere penala la politie.
Probabil ca veti avea nevoie de un avocat din acea zona care sa va consilieze in mod concret.
Astfel de probleme se rezolva prin justitie.
Daca veti avea un avocat care sa stie cum sa puna problema la politie sunt de parere ca puteti scapa de individa.Insa, nu imediat.
Referitor la teren aveti dreptul sa nu o mai lasati sa il munceasca si sa ii ia roadele daca nu are niciun drept.Nu mai stati in pasivitate.
multumesc de raspunsuri.
dar sa precizez:
- legat de terenul no 1 (cel vandut catre Y) si no 2, bunica e unicul mostenitor (deci din cate stiu in cazul asta nu e nevoie de succesiune indif cati frati-surori are)
- vanzarea terenului 1 a suparat-o pe individa si cauta acte (nu st de care), ameninta si trimite vorbe ca face si drege si ca ea vrea parte din suma obtinuta din vanzarea terenului
Noi am zis sa fim oameni, sa o lasam sa munceasca fara nici un fel de datorii terenul nr 2, sa fim prieteni, ca nu ne plac scandalurile, mai ales cu cei din familie, cu verisorii. dar acum vrem sa intoarcem foaia din moment ce nu inceteaza amenintarile. cred ca asa e corect.
Nu stim cum sa o facem sa termine scandalul legat de vanzarea celuilalt teren la care ea sustine ca are drepturi.. (desi bunica e unicul mostenitor si are drepturi depline).
Ne e tema mai mult pt bunica (sta in sat cu individa si cu familia ei si e mereu pusa la colt, si la 70 de ani nu suporta tocmai usor amenintarile - nu mi-a zis dk i-au dat vreo palma - ca mergeam la iml)
Noi stam la oras, la zeci de kilometri si individa poate sa faca orice. inclusiv sa dea foc casei. nu are scrupule din cate am constatat
agresiunea s-a petrecut. au intrat in curte peste tata si bunica, sambata la pranz. i-a luat de la masa..
tata a fost umplut de sange, au incercat sa-l sugrume.. l-au batut cu paru.., ...
bunica mea de 80 de ani are mana in gips
a venit "organu" sa constate si a zis ca el nu cunoaste procedura..
s-a dus tata cum a putut la politie sa declare agresiunea
au fost la IML sa obtina certificat.
se ocupa politia se acum incolo si le intocmeste dosar penal sau ne trebuie avocat? ce putem face.. ca ameninta in continuarte ca ne omoara pe toti.. ca vin in bucuresti si ne calca cu masina. ne asteapta sa iesim din bloc..
e a treia plangere la politie
Trebuie sa faceti plangeri penale de fiecare data.
De principiu, nu va este strict necesar un avocat.
Un avocat ar putea sa va fie de folos numai in cazul in care ar cauta sa urgenteze finalizarea dosarului si trimiterea in judecata a infractorilor.De asemenea, un avocat ar fi util in cazul in care s-ar proceda la sesizarea si altor foruri superioare competente din cadrul mstatului.
Cei care fac toate aceste rele fac parte din lumea interlopa?
Ceertificat medico-legal
cypyk
pe data de 24 mai am fost agresat fizic si verbal de un individ. in urma acestui fapt m-am prezentat la sectia de politie si am depus plagere pentru amenintare ... (vezi toată discuția)
Dilema
pisicutza
Buna ziua!
Ca toata lumea am si eu niste nelamuriri
Bunicul meu a murit pe 02.08.2009 el a avut 6 copii dintre care unul (tatal meu)a decedat in urma cu ... (vezi toată discuția)