bunica a vandut un teren (e mostenire, are documente etc)
(sunt 6 surori, dar bunica a mostenit casa parinteasca, a avut grija de parinti si i-au fost lasate prin testament mostenire mai multe terenuri)
acum, nepoata ei o ameninta cu bataia, ca vrea si ea bani, sustinand ca si ea are dreptul...
tata, verisorul respectivei, primeste vorbe sa ii dea bani individei
a fost la politie de doua ori, pentru ca individa venea noaptea, ziua, la poarta bunicii (care locuieste singura) si o agresa, racnea, si o teroriza sa ii dea bani
nu a mai continuat asa, dar acum trimite vorbe prin terti, cerand bani de pe urma vanzarii terenului, sustinand ca are acte care dovedesc faptul ca si ea are drept asupra respectivului teren (desi 18 ani nu a avut astfel de acte doveditoare).
in plus, individa munceste la ora actuala un teren lasat mostenire bunicii mele, fara sa plateasca un leu impozit. noi platim totul, iar ea ia roadele.. nu are contract de inchiriere, nimic. pe oki frumosi.
cum purtem scapa de individa (care este influenta, are bani, e bogata si avara)
si la ce sa ne mai asteptam? ca sigur nu se potoleste...
multumesc
nu-s din lumea interlopa.
sunt sateni ceva mai instariti.
este vorba de verisoara lui tata si de fiul ei de 35 de ani. tarani voinici si zdraveni, fara scrupule, cu oarecare influenta, poate chiar si la politie...
Incercati sa mergeti in audienta la prim-procurorul din cadrul parchetului de care apartineti si sa-i expuneti toate acestea.
Sa ii adresati si un memoriu scris.
Inainte de toate, poate clarificati de ce nu are drept nimeni decat bunica la acele doua terenuri...
Cat timp succesiunea nu e dezbatuta, toata lumea poate avea un drept eventual la acea succesiune (toate rudele adica...).
Indiferent de cine are drept sau nu, trebuia dezbatuta succesiunea. Sincer, poate sa chiar aiba drepturi... daca ne spuneti mai multe amanunte despre succesiunile dupa parinti, daca ati dezbatut vreuna macar... poate ne dam seama daca chiar are drept ori ba...
IN rest, presati politia, intrebati-i care mai e starea dosarului (in scris, prin scrisoare recomandata) etc.
bunica este mostenitor unic. are contract vanzare cumparare la tot. asa au decis parintii, ca a avut grija de ei.
erau 9 frqati da doar ea e mostenitor
Ceertificat medico-legal
cypyk
pe data de 24 mai am fost agresat fizic si verbal de un individ. in urma acestui fapt m-am prezentat la sectia de politie si am depus plagere pentru amenintare ... (vezi toată discuția)
Dilema
pisicutza
Buna ziua!
Ca toata lumea am si eu niste nelamuriri
Bunicul meu a murit pe 02.08.2009 el a avut 6 copii dintre care unul (tatal meu)a decedat in urma cu ... (vezi toată discuția)