E posibil in loc de casa de marcat pentru a da bonuri fiscale sa folosesc chitante personalizate sau un software pentru chitante si facturi? Trebuie sa declar ceva la fisc ca folosesc aceasta metoda sa-mi dea vreo serie pentru ele? Care ar fi procedura? Va multumesc
Dna Cornelia, cosniderati ca oferirea unui serviciu la domiciliul clientului (client persoana fizica) , serviciul constand in masurarea unor parametri fizici (de ex umiditate), se incadreaza pe lista exceptiilor de la acordarea bonului fiscal?
Parerea mea este ca nu va incadrati la exceptii.
Puteti sa va achizitionati o casa de marcat portabila.
Mi se pare anormal sa va duceti cu bonul fiscal deja emis la domiciliul clientului.Poate intre timp s-a razgandit si dvs.va duceti degeaba.Bonul nu aveti cum sa-l mai anulati.
Interesant cu legea asta,....un electronist daca vine acasa si repara televizorul intra pe lista de exceptii....eu daca vin acasa cu un aparat de masura....dar fara sa repar nimic nu intru :)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.