avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Comercial
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Comercial

Buna ziua!
Am derulat activitati economice cu un srl, care este restant catre mine cu o anumita suma. Recent am aflat ca s a deschis procedura de faliment in data de 18.11.2010 si s a fixat termen pentru inscrierea cererii de admitere a creantelor asupra averii debitorului la data de 02.01.2011( toate termenele au trecut(termen de verificare a creantelor definitavarea tabeluluietc)). nu este confirmat nici un plan de reorganizare.. mai exista posibilitatea sa ma inscriu la masa credala?? Cum trebuie sa procedez? si pe ce temei legal imi intemeiez actiunea?
Multumesc anticipat!

Cel mai recent răspuns: lucicaB , utilizator 19:58, 9 Martie 2011
Buna ziua!
M-am confruntat si eu cu o situatie de genul acesta.
Am formulat catre Tribunal o cerere de admitere a creantei, respectiv de includere in tabelul definitiv al creditorilor si am aratat ca nu am fost notificati privind initierea procedurii falimentului.
Precizez ca termenele trecusera, dar instanta mi-a dat castig de cauza.
SUCCES!
Ce temei legal ai invocat?
Ultima modificare: Miercuri, 9 Martie 2011
george141414, utilizator
art.64 si 65 din L 85/2006
SUCCES!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscrierea la masa credala!!?? george141414 george141414 Buna ziua! am o nelamurire si rog sa fiu ajutat! Am derulat activitati economice cu un srl, care este restant catre mine cu o anumita suma. recent am aflat ... (vezi toată discuția)
Inscrierea la masa credala Aura2 Aura2 Cum trebuie facuta cererea de inscriere la masa credala a unui creditor impotriva unei societati aflata in insolventa? Ma puteti ajuta cu un model? (vezi toată discuția)
Recuperare sume coraliana coraliana Buna dimineata, Am de recuperat sume in urma vanzarii de marfa de la o firma care am aflat ca a intrat in insolventa? Ce trebuie sa fac pt ... (vezi toată discuția)