avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... infractiuni cod rutier
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

infractiuni cod rutier

buna ziua
tatal meu a savirsit infractiunile prevazute de oug 195/2002 la art.85 ,alin 3
Tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate ............... se pedepseste cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda.
si art.86 , alin 2
Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai de catre o persoana al carei permis de conducere este necorespunzator categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv ..............se pedepseste cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amenda.
Fapta s-a petrecut in mai 2010 si pina in prezent dosarul nu a fost trimis in instanta de parchet .
a fost audiat martorul prezent atunci in masina si i-a mai fost luata tatalui meu o declaratie de organul de cercetare penala in luna august 2010 .
Am reusit sa îi obtin drept de circulatie in lunile iunie si iulie dar in august s-a schimbat procurorul de caz care nu i-a mai dat drept de circulatie .
Problema mea este ca dosarul nu este trimis de procurori catre instanta . Cum pot urgenta acest lucru ?
Din pacate nu exista un termen prevazut de lege pentru solutionarea unui dosar penal de catre procuror.
Insa, pentru a-i atentiona ca va intereseaza acest dosar puteti solicita Parchetului sa va comunice in ce stadiu se afla dosarul dv. Poate astfel vor urgenta solutionarea lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare + nr rosi expirate robertgeorge robertgeorge Buna ziua, am fost prins astazi dimineata de catre politia romana, cu permisu suspendat dupa data de 17 \"a expirat dovada de 4 zile\" si m-a prins cu o ... (vezi toată discuția)
Conducere auto ,neinmatriculat si cu numere false ella2010 ella2010 un amic a fost surprins de mai multe ori conducand cu permistul suspendat si cu o masina neinmatriculata dar cu numere false. specific ca omul sufera de o ... (vezi toată discuția)
Dosar penal Bara Stefania Bara Stefania Buna seara! Va rog frumos sa imi spuneti si mie la ce consecinte sa ma astept. Am condus o masina neimatriculata cu nr rosii provizorii expirate fara a detine ... (vezi toată discuția)