buna ziua
tatal meu a savirsit infractiunile prevazute de oug 195/2002 la art.85 ,alin 3
Tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate ............... se pedepseste cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda.
si art.86 , alin 2
Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai de catre o persoana al carei permis de conducere este necorespunzator categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv ..............se pedepseste cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amenda.
Fapta s-a petrecut in mai 2010 si pina in prezent dosarul nu a fost trimis in instanta de parchet .
a fost audiat martorul prezent atunci in masina si i-a mai fost luata tatalui meu o declaratie de organul de cercetare penala in luna august 2010 .
Am reusit sa îi obtin drept de circulatie in lunile iunie si iulie dar in august s-a schimbat procurorul de caz care nu i-a mai dat drept de circulatie .
Problema mea este ca dosarul nu este trimis de procurori catre instanta . Cum pot urgenta acest lucru ?
Din pacate nu exista un termen prevazut de lege pentru solutionarea unui dosar penal de catre procuror.
Insa, pentru a-i atentiona ca va intereseaza acest dosar puteti solicita Parchetului sa va comunice in ce stadiu se afla dosarul dv. Poate astfel vor urgenta solutionarea lui.
Dosar penal
Bara Stefania
Buna seara! Va rog frumos sa imi spuneti si mie la ce consecinte sa ma astept. Am condus o masina neimatriculata cu nr rosii provizorii expirate fara a detine ... (vezi toată discuția)