avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intrebare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intrebare

Locuiesc la sat,la curte,de la geamul casei mele pana la gardul despartitor de proprietatea vecinei mele sunt doar 13 m . ,vecina mea si-a construit un grajd de porci exact langa gard,in urmatoarele zile vrea sa construiasca alt grajd de animale tot langa gard,.tot mirosul de la grajduri imi intra mie in casa, intrebarea mea este: e corect amplasata asemeanea constructie? si la ce distanta fata de gardul despartitor ar trebui sa construiasca grajd de animale? cui ar trebui sa ma adresez sa se ia masuri pentru asi muta aceste constructii de langa gard? .cu stima Adrian
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 18:53, 9 Martie 2011
Faceti o plangere la primarie sa mute grajdul mai departe intrucat va aduce prejudicii, nu puteti respira datorita moirosurilor. Vecinul nu are voie sa tina animale (porci)in curte fara acordul dvs.
~ Conținut șters la cerere ~
Si inca, din aceeasi lege:
Art. 16.
Adaposturile pentru cresterea animalelor in curtile persoanelor particulare (de cel mult 5 capete porcine si 5 capete bovine) se amplaseaza la cel putin 10 m de cea mai apropiata locuinta invecinata si se exploateaza astfel incat sa nu produca poluarea mediului sau disconfort vecinilor
Ultima modificare: Miercuri, 9 Martie 2011
doina_manuela, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
solutia ar fi sa il dati in judecata pe vecin pt a fi obligat sa-si mute grajdul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raporturi de vecinatate izaandre izaandre Buna ziua! M-am mutat de curand in Giroc,jud.Timis,la 3 km de Timisoara.Vecinii mei au gaini si iepuri chiar langa gardul casei.Exista vreo reglementare ... (vezi toată discuția)
Este legal? AdrianaNicolae20 AdrianaNicolae20 Poate vecinul să costruiască o încăpere din beton pentru creșterea păsărilor lânga casa mea la o distanțâ de 8m? Care este distanța legală? (vezi toată discuția)
Este legal sa ai o exploatatie de 26 de vaci adulte in interiorul ... Matusalemik Matusalemik Este legal sa ai o exploatatie de 26 de vaci adulte in interiorul localitatii ? (vezi toată discuția)