avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... SRL D urile...ce facem mai departe?
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

SRL D urile...ce facem mai departe?

Am infiintat firmele, dar astia de la cec habar nu au de program! ne a pacalit guvernul? ei cer dovada cofinantarii dar nu dau nici o indicatie in continuare...asa ca baieti daca vreti sa continuati colorati va sediile sociale in portocaliu! va rog sa ma contraziceti daca nu am dreptate! multumesc
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 15:26, 9 Martie 2011
gabyspy2005 a scris:

Am infiintat firmele, dar astia de la cec habar nu au de program! ne a pacalit guvernul? ei cer dovada cofinantarii dar nu dau nici o indicatie in continuare...asa ca baieti daca vreti sa continuati colorati va sediile sociale in portocaliu! va rog sa ma contraziceti daca nu am dreptate! multumesc

Începind cu data de 10 Februarie 2011 solicitanţii pot depune cererile de înmatriculare ale societăţilor debutante la Oficiile Registrului Comerţului.
Înscrierea on-line a planurilor de afaceri de catre SRL-D este activă începînd cu data de 22.02.2011, pe site-ul www.aippimm.ro sau [ link extern ] /
Înscrierea în cadrul programului este continuă şi se desfăşoară până la epuizarea bugetului programului.

@gabyspy2005 puteti intreba autoritatea in cauza daca ati respectat intocmai etapele specificate in ghidul solicitantului:
[ link extern ] /

Aveti aici si ghidul: [ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 9 Martie 2011
Iuliana Cermak, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Programul "mihail kogãlniceanu" ContSters257414 ContSters257414 [i]IMM-urile pot accesa, din [b]4 aprilie[/b], prin programul \\"Mihail Kogălniceanu\\", o linie de credit de 400.000 de lei anual/întreprindere cu dobânda ... (vezi toată discuția)
Anunt important programul start 2012! Daniela Bolog Daniela Bolog Inscrierea in cadrul Etapei de finantare a implementarii celor mai bune planuri de afaceri prin Alocatie Financiara Nerambursabila in limita bugetului alocat ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile pentru tineri shana_bts shana_bts stiam ca incepand de luna aceasta tinerii pana in 35 de ani puteau sa acceseze fonduri nerambursabile pana la 10 000 euro. are cineva noutati? si imi poate ... (vezi toată discuția)