avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Etichetare Pate vegetal - legislatie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Etichetare Pate vegetal - legislatie

Buna ziua!! Ma intereseaza daca exista vreun act legislativ care se refera la produsele vegetale. Va multumesc!!

Alte discuții în legătură

Start-up in domeniul produselor naturiste SophieM SophieM Buna ziua, Imi doresc sa deschid un start-up in domeniul produselor naturiste si suplimentelor alimentare. Care este legislatia cu privire la ... (vezi toată discuția)
In cadrul masurii 312 pot avea ca activitate secundarã distribuția de energie electricã provenitã din surse de energie regenerabilã ? Lazarec Lazarec Am un client care vrea sa acceseze masura 312 pentru înființarea unei hale de producție pentru producția plante medicinale, uleiuri, etc, (se ... (vezi toată discuția)
Arderea resturilor vegetale din gospodării - reglementări? Lucian_MM Lucian_MM Bună ziua. Am următoarea problemă: Locuiesc la țară într-un sat destul de aglomerat, din punct de vedere al problemei care urmează să v-o ... (vezi toată discuția)